Partner

Matic Kadliček

Organizacijski psiholog, trener in coach, iskalec resnice in pristopov, ki delujejo. Izvajalec psiholoških ocenjevanj in vedenjskih intervjujev, specialist za optimizacijo timov, merjenje učinkov in e-učenje za visoko zavzetost uporabnikov.

Kdo je Matic Kadliček?

Univerzitetni diplomirani psiholog, ki se pretežno osredotoča na področja vedenja in razvoja kadrov v organizacijah. Vodstvom in vodjem svetuje, jih izobražuje ter izdeluje in vpeljuje orodja za uspešno vodenje in razvoj zaposlenih s področja »mehkih« veščin, psihološkega ocenjevanja, (timskega) coachinga, načrtovanja nasledstev, napredovanj in premestitev, diagnostike delovnih okolij (delovno zadovoljstvo, zavzetost, klima, kultura, energija, pripadnost in vrednote), mentoriranja ter »on-boardinga« in merjenja učinkov izobraževalnih in drugih projektov po ROI Metodologiji®.

Zakaj Matic sodeluje s Quantiflyjem?

Quantifly ekipi se je pridružil kot partner, ker si delimo vizijo, vrednote in željo, da pomembne odločitve v organizacijah temeljijo na podatkih in dejstvih. Iz psihologije izhaja, da kot ljudje včasih vemo, česa ne vemo (znane neznanke), včasih pa morda tudi ne, in iz svojega omejenega gledišča posežemo po napačnih ukrepih in aktivnostih. Težja za spremembo so torej področja, kjer ne vemom, česa ne vemo (neznane neznanke). V želji po uporabi najboljših zmogljivosti sistemske diagnostike ter načrtovanja in izvedbe intervencij, ki delujejo in imajo učinek, razlogov za obotavljanje pravzaprav ni.

Področja specializacije

  • Uporaba principov (organizacijske) transakcijske analize na delavnicah in coachingih
  • Optimizacija timov s psihometričnim ocenjevanjem
  • ROI Metodologija za merjenje učinkov mehkih veščin in 'nemerljivega'

Certifikati

  • Organizacijska Transakcijska Analiza (Org. TA)
  • Coaching psihologija (CP1 & CP2)
  • Single-Session Cognitive-Behavioural Coaching (SSCBC)
  • ROI MasterClass

Reference

Ekipa

Matic Kadliček

No items found.