Partner

Profil

Prva neodvisna svetovalna družba na področju upravljanja kadrovskih virov v Sloveniji in jugovzhodni Evropi.

Kdo so Profil?

Profil d.o.o. je bil leta 1989 ustanovljen kot prva neodvisna svetovalna družba na področju upravljanja kadrovskih virov v Sloveniji in jugovzhodni Evropi.

Specializirani so za iskanje in izbiro vodilnih in strokovnih kadrov ter kadrovsko svetovanje upravam in kadrovskim službam.

So predana ekipa vrhunskih strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami, kar jim daje konkurenčno prednost in zagotovilo, da partnerjem ponudijo storitev najvišje kakovosti. Prizadevajo si dosegati najboljše rezultate ter potrebe in interese svojih partnerjev vedno postavljajo na prvo mesto, saj le tako lahko ohranjajo temeljne vrednote Profila – kakovost, zaupanje in tradicijo.

So strokovnjaki za iskanje vodilnih in strokovnih kadrov ter kadrovski in karierni svetovalci.

Zakaj Profil sodeluje s Quantiflyjem?

Ko človek zboli ali se ne počuti dobro, gre k zdravniku, torej strokovnjaku, da napravi diagnozo, preiskave, z namenom, da mu lahko predpiše ustrezno zdravljenje. Če nam je kot družbi povsem logično in si ne znamo predstavljati drugače, je veliko podjetjem manj razumljivo, da jim prav diagnostika stanja organizacije in zaposlenih omogoča, da podjetje (p)ostane zdravo na dolgi rok. V kadrovskem jeziku je tak človek, ki potrebuje pomoč zdravnika, zaposleni, ki ima takšne ali drugačne izzive pri delu in v življenju, zdravnik pa je podjetje, ki bi moralo zaznati in ugotoviti, kako lahko temu zaposlenemu pomaga, da bo najboljša različica samega sebe in posledično čim bolj uspešen pri delu.

Glavna prednost Quantiflyja za njih je v visoki kvaliteti analitike, ki jo izvedejo na podlagi vhodnih podatkov, in zelo nazornem vizualnem prikazu podatkov. Na trgu je veliko družb, ki izvaja različne meritve na kadrovskem in organizacijskem področju. Kdor bo znal te podatke prikazati na način, da resnično pomenijo dodano vrednost za podjetje, tako da lahko podjetje na tej podlagi pravočasno izvede ustrezne ukrepe in bo korak pred drugimi konkurenti, bo zmagovalec. V tem smislu je ključna kombinacija odlične IT podpore oziroma razvoj analitike ter zelo dobro poznavanje kadrovske problematike v podjetjih. 

Področja specializacije

  • Svetovanje na področju upravljanja s kadri
  • Selekcija in trening novega kadra
  • Digitalizacija HR vloge
  • Strateški HR

Certifikati

Reference

  • Petrol, d.d.
  • NLB, d.d.
  • Telekom Slovenije, d.d.
  • Radenska, d.o.o.
  • Cimos, d.d.

Ekipa

Profil

Tina Troha

Kadrovska in pravna svetovalka, specializirana za razvoj personalne in vzpostavitev napredne sistemske kadrovske funkcije.