Partner

Uporabna Psihologija

Specializanti psihologije, ki ponujajo individualne in skupinske delavnice, coachinge s fokusom na integracijo osebnostnih lastnosti (miselni procesi, obnašanje, čustvovanje) s praktično usmerjenimi vajami za pridobivanje in krepitev osebnih in profesionalnih kompetenc.

Kdo je Uporabna psihologija?

Tim podjetja Uporabna psihologija ustvarjamo praktično usmerjeni psihologi. Podjetje Uporabna psihologija pa platformo in znamko, ki vas navduši za psihologijo. Povezuje nas cilj psihologijo pripeljati bližje ljudem. Verjamemo, da lahko prav vsak izmed nas uspešneje dosega cilje, napreduje v svoji karieri in v svojem življenju čuti več zadovoljstva, zdravja in zavzetosti. Pri tem vsi člani tim Uporabna psihologija stalno skrbimo za odličnost in sledimo temeljnim vrednotam pri našem delu. Pričakujete lahko coachinge, delavnice, izobraževanja in svetovanja, kjer velja pozitivna soodvisnost, prilagodljivost in uporabna vrednost.  Vedno sledimo ideji 80% izkustvenih vsebin in 20% teorije. Znanje pridobivamo skozi konkretna doživetja, saj si tako bolje in dolgoročneje zapomnimo. Trudimo se, da je vaš čas vedno koristno uporabljen, zato bo uporabna psihologija vedno intenzivna, saj bomo vztrajno premikali meje vaše cone udobja.

Zakaj Uporabna psihologija sodeluje s Quantiflyjem?

Partnerstvo s Quantiflyjem v osnovi odraža naše vrednote, ki jih znotraj Uporabne psihologije živimo - vemo, da skupaj zmoremo bolje. Svojo strokovnost in dodano vrednost smo razvili predvsem na segmentu medosebnih veščin vodenja, komunikacije, reševanja situacij. Partnerstvo s Quantifly pa nam omogoča enostaven in obenem kvaliteten,  zanesljiv ter objektivni vpogled v dogajanje znotraj organizacij, ki obogati naše razumevanje in naslavljanje pravih situacij ter s tem učinkovitost programov razvoja zaposlenih in organizacij. Po raziskovanju različnih možnosti, testiranju možnosti in tehtnem premisleku smo Quantifly brez zadržkov izbrali kot rešitev in ekipo kot poslovne partnerje na področju merjenja v organizacijah. Priporočamo jih tudi vam!

Quantifly nam namreč predstavlja zanesljivega, vendar izjemno prilagodljivega poslovnega partnerja, ki poišče prave rešitve za različne problemske situacije in vprašanja. Nudi celovitost v procesu transformacije - objektivno izmeri, nastavi ogledalo, pomaga pri fokusiranju na prava problemska področja in zaradi povezanosti v številna partnerstva lahko nudi celotno podporo na poti spreminjanja. Na kratko - z malo truda boste ugotovili kaj je pravi problem organiziranosti vašega podjetja in ga v povezavi z nami “implementatorji” učinkovito naslovili.

Področja specializacije

  • Izobraževanja vodij iz vodstvenih veščin
  • Izobraževanja različnih skupin zaposlenih iz coaching veščin
  • HRM svetovanje na področju spreminjanja kulture delovne organizacije
  • HRM svetovanje na področju kadrovskih procesov

Certifikati

Reference

  • Sava Re
  • NLB
  • Telekom Slovenija
  • GEN-i

Ekipa

Uporabna Psihologija

No items found.