Partner

Uporabna psihologija

Strokovnjaki s področja psihologije in coachinga, ki ponujajo individualne in skupinske delavnice ter coachinge s fokusom na integracijo osebnostnih lastnosti (miselni procesi, obnašanje, čustvovanje) in praktično usmerjenimi vajami za pridobivanje ter krepitev osebnih in profesionalnih kompetenc.

Kdo so Uporabna psihologija?

Tim podjetja Uporabna psihologija ustvarjajo praktično usmerjeni psihologi in coachi. Podjetje Uporabna psihologija predstavlja platformo in znamko, ki vas navduši za psihologijo. Povezuje jih cilj psihologijo pripeljati bližje ljudem. Verjamejo, da lahko prav vsak izmed nas uspešneje dosega cilje, napreduje v svoji karieri in v svojem življenju čuti več zadovoljstva, zdravja in zavzetosti. Pri tem vsi člani tima Uporabna psihologija stalno skrbijo za odličnost in pri svojem delu sledijo temeljnim vrednotam. Pričakujete lahko coachinge, delavnice, izobraževanja in svetovanja, kjer velja pozitivna soodvisnost, prilagodljivost in uporabna vrednost. Vedno sledijo ideji 80 % izkustvenih vsebin in 20 % teorije. Udeleženci znanje pridobivajo skozi konkretna doživetja, saj si tako bolje in dolgoročneje zapomnijo. Trudijo se, da je vaš čas vedno koristno uporabljen, zato bo Uporabna psihologija vedno intenzivna, saj bodo vztrajno premikali meje vaše cone udobja.

Zakaj Uporabna psihologija sodeluje s Quantiflyjem?

Partnerstvo s Quantiflyjem v osnovi odraža vrednote, ki jih znotraj Uporabne psihologije živijo - vedo, da skupaj zmoremo bolje. Svojo strokovnost in dodano vrednost so razvili predvsem na segmentu medosebnih veščin vodenja, komunikacije in reševanja situacij. Partnerstvo s Quantiflyjem jim pri tem omogoča enostaven in obenem kvaliteten, zanesljiv ter objektiven vpogled v dogajanje znotraj organizacij, ki obogati njihovo razumevanje in naslavljanje pravih situacij ter s tem učinkovitost programov razvoja zaposlenih in organizacij. Po raziskovanju in testiranju različnih možnosti ter tehtnem premisleku so Quantifly brez zadržkov izbrali kot rešitev, ekipo pa kot poslovne partnerje na področju merjenja v organizacijah.

Quantifly jim predstavlja zanesljivega, hkrati pa izjemno prilagodljivega poslovnega partnerja, ki poišče prave rešitve za različne problemske situacije in vprašanja. Nudi celovitost v procesu transformacije - objektivno izmeri, nastavi ogledalo, pomaga pri fokusiranju na prava problemska področja in zaradi povezanosti v številna partnerstva nudi celotno podporo na poti spreminjanja. Na kratko - z malo truda boste ugotovili, kaj je pravi problem organiziranosti vašega podjetja, in ga v povezavi z implementatorji učinkovito naslovili.

Področja specializacije

  • Izobraževanja vodij iz vodstvenih veščin
  • Izobraževanja različnih skupin zaposlenih iz coaching veščin
  • HRM svetovanje na področju spreminjanja kulture delovne organizacije
  • HRM svetovanje na področju kadrovskih procesov

Certifikati

Reference

  • Sava Re, d.d.
  • NLB, d.d.
  • Telekom Slovenije, d.d.
  • GEN-I, d.o.o.

Ekipa

Uporabna psihologija

Suzana Kočevar Jamnik

Zaključila je dodiplomski študij psihologije ter managementa in razvoja človeških virov. Aktivno se ukvarja s psihologijo komunikacije in je specializirana za razvojni, karierni in timski coaching. Svoje znanje je nadgradila certifikati iz Coaching psihologije 2, NLP praktika in logoterapije.

Ana Furlani

Magistrica psihologije in študentka transakcijske analize. Aktivno deluje kot vodja razvoja kadrov ter interni coach za nivo uprave, vodij in operativnih vodij. Specializirana je na področju vodstvenega, kariernega, življenjskega in timskega coachinga. Svoje znanje je nadgradila s certifikatom Coaching psihologija 2.

Maja Fink

Zaključila je bakalavreat psihoterapevtske znanosti. Trenutno je specializantka psihoanalitične psihoterapije pod supervizijo v Ambulanti SFU Ljubljana in zaključuje magistrski študij Psihosocialnega svetovanja na FUDŠ. Pridobila je certifikata Coaching psihologije 1 in 2. Specializirana je za performance, karierni in življenjski coaching.

Alja Horvat

Diplomirana upravna organizatorka, vodja poslovne enote v podjetju Comland, d.o.o. ter coachinja v poslovnem okolju in na osebnem nivoju. Pridobila je certifikat iz Coaching psihologije 1 in 2 ter zaključila usposabljanje Vodja kot coach. Poleg tega je specializirana za poslovni, karierni, timski in življenjski coaching.

Mark Baltič

Magister inženir računalništva in matematike ter certificirani coach Coaching psihologije 2. Specializiran je za življenjski, karierni in performance coaching. V prostem času se posveča tudi coachingu mladih v Zvezi tabornikov Slovenije ter treniranju izobraževalcev pri Svetovni skavtski organizaciji.

Jan Kovačič

Jan Kovačič je univerzitetni diplomirani psiholog (VII./2) in polnopravni član SCZ (Slovenske coaching zveze) in EMCC (ang. European Mentorship and Coaching Council). Poleg tega je specializant integrativne in organizacijske transakcijske analize. Aktivno deluje kot zunanji coach (performance, poslovni, razvojni, karierni, timski coaching) in vodja programov Coaching psihologije.