Kako so pri Gamanza optimizirali delovne procese in začeli obnavljati svojo kulturo

Spoznajte našo stranko

Naročnik: Gamanza Services

Industrija: IT - Igralni objekti in igralnice

Gamanza je tehnološko podjetje, ki je specializirano za razvoj prilagojenih platform za iGaming in sistemov igrifikacije za svoje stranke. Zagotavlja nove ravni zabave, hkrati pa zagotavlja visoko raven varnosti in skladnosti. Družba Gamanza Group AG je del podjetja Stadtcasino Baden, ene največjih skupin za igralnice, prostočasne dejavnosti in zabavo v Švici.

Glavni izzivi

Pri Gamanzi so imeli težave z razumevanjem, kaj se dogaja znotraj ekip in kdo so kot podjetje. 

  • V zadnjih dveh letih so doživeli številne spremembe, zato so morali optimizirati delovne procese in na novo vzpostaviti kulturo. 
  • Interna analiza, ki so jo izvedli, ni bila zadostna, da bi razumeli težave, s katerimi so se soočali.

Izvedli smo interno analizo, vendar ni bila tako temeljita kot analiza Quantifly. Nismo pridobili dovolj poglobljenega znanja o tem, kaj se dejansko dogaja v podjetju. S Quantiflyjem pa nam je ta vpogled uspelo pridobiti. 

Andrea Pulević, HR manager, Gamanza Services

Rešitev

V podjetju Gamanza so izbrali Quantifly, da bi jim pomagali pri analizi in razumevanju trenutnega stanja podjetja. Postopek analize Quantifly je vključeval predstavitev analize vsem zaposlenim, da bi zagotovili iskrene odgovore med zbiranjem podatkov. Na podlagi zbranih podatkov je bilo pripravljeno poglobljeno poročilo, ki je vključevalo tudi predloge za izboljšave. 


Ekipa Quantifly je bila v veliko pomoč. Zelo mi je bilo všeč njihovo zanimanje za našo organizacijo in način dela. Resnično so želeli vedeti, kako stvari potekajo, in razumeti nas kot organizacijo. 

Andrea Pulević, HR manager, Gamanza Services

Rezultat


Podjetje je s pomočjo Quantiflyja lahko začelo z obravnavo področij, ki jih je bilo potrebno izboljšati, kar je rezultiralo v večje zadovoljstvo zaposlenih.

  • Analiza je omogočila vpogled v to, kdo so ključni kadri (MVP-ji) v organizaciji, kar jim je omogočilo, da so optimizirali svoje ekipe. 
  • Analiza ključnih kadrov je privedla do organizacijskega prestrukturiranja, pri čemer so nekateri od MVP-jev prevzeli vodilne vloge.
  • Priporočila s strani Quantiflyja so bila izvedena, druga pa so v procesu izvajanja.


Procesi se spreminjajo, podjetja rastejo. V tej dobi hitrih sprememb je Quantifly orodje, ki ga potrebujete. 

Andrea Pulević, HR manager, Gamanza Services

Razmišljati o izbiri Quantiflyja?

Poglejte, komu Andrea Pulević priporoča Quantifly in zakaj!

Quantifly nam je ponudil analizo, ki nam ni vzela veliko časa, a nam je omogočila poglobljeno razumevanje težav, s katerimi smo se soočali.

Andrea Pulević, HR manager, Gamanza Services