Quantifly med finalisti za naziv Slovenski start:up leta 2023

V SiTi Teatru v Ljubljani je bil v torek, 30. maja 2023, razglašen Slovenski start:up leta 2023. Med finalisti tega prestižnega priznanja, ki ga organizira Start:up Slovenija v sodelovanju s Slovenskim podjetniškim skladom in Ministrstvom za gospodarstvo, turizem in šport, je bil tudi Quantifly.

Tekmovanje za Slovenski Start:up Leta je eden izmed najpomembnejših dogodkov v slovenskem podjetniškem ekosistemu, ki vsako leto priznava in nagrajuje inovativna in obetavna start-up podjetja. "Izbor Start:up leta je vrhunec dogajanja kar se tiče startup ekosistema v Sloveniji," je povedala Maja Tomanič-Vidovič, direktorica Slovenskega podjetniškega sklada. "Vidi, da ko smo povezani, smo še močnejši in lahko kot Slovenija pokažemo, da tukaj znamo narediti dobre startupe, ki imajo obetavno prihodnost."

Ocenjevalna komisija, ki so jo letos sestavljali Tanja Skaza (Skaza), Borut Čeh (Labena), Luka Renko (Silicon Gardens), Maja Tomanič-Vidovič (Slovenski Podjetniški Sklad), Rok Habinc (Pan-Adria Partners) in Borut Markelj (Glovo), je tako Quantifly uvrstila med najbolj vroče slovenske start-upe.

Ekipa Quantifly na podlagi jasne vizije, predanosti ter svojih komplementarnih znanj in izkušenj že zadnji dve leti razvija orodja za organizacijsko diagnostiko. Vrednost tega je z reševanjem ključnih problemov organizacij v različnih sektorjih potrdila tudi na trgu. Z inovativnim produktom in poslovnim modelom, ki zagotavlja potencial za razvoj in rast na globalnem trgu, je Quantifly pritegnil tudi pozornost investitorjev.

Zmagovalec letošnjega izbora za slovenski startup leta je bilo podjetje ReCatalyst, ki razvija in proizvaja novo generacijo katalizatorjev za vodikove gorivne celice. Poleg ReCatalysta in Quantiflya so bili v igri še trije obetavni start-upi: Gentler Stories, ki je osredotočen na telesno pripravljenost in vodenje vadbe, Paradigma Technologies, ki deluje v sferi visokofrekvenčnih miniaturiziranih radijskih sistemov, in Woice, ki predstavlja asinhrono zvočno orodje za pošiljanje sporočil v različnih časovnih pasovih