(Vabilo na dogodek) 1. Quantifly Meet-up: Kako ohraniti učinkovito sodelovanje v hitrorastočih podjetjih?

Učinkovito sodelovanje je ključnega pomena za vsako podjetje.

Vendar pa je s hitro rastjo podjetja vse težje zagotoviti usklajenost glede ciljev in izvajanja nalog, učinkovit pretok informacij ter vključenost vseh sodelavcev in ekip.

V zadnjih letih je te izzive še dodatno otežil porast dela na daljavo oz. hibridnega načina dela.

Posledice se po navadi kažejo v zamujanju rokov, nižji zavzetosti, preobremenjenosti in splošnem padcu zadovoljstva.

Kljub temu lahko s pravočasnim prepoznavanjem in naslavljanjem teh izzivov ohranimo uspešno sodelovanje tudi pri povečanem številu sodelavcev in ekip.

Pridružite se nam na prvem online Quantifly Meet-upu, na katerem bosta z nami svoja razmišljanja in dobre prakse predstavila Živa Praprotnik (HR) ter Rajko Glamočanin (roadmap specialist) iz United Clouda.

Zaključni del srečanja bomo – v duhu povezovanja in deljenja izkušenj – namenili pogovoru o vaših izkušnjah, skrbeh in nasvetih.

Udeležba je brezplačna, prijava pa obvezna: https://bit.ly/Q-MeetUp-1

Termin in lokacija

1. Quantifly Meet-up bo v četrtek, 6. aprila 2023 od 8.00 do 9.00, online (povezavo do srečanja dobite ob prijavi).

Predstavitev gostov in predavanj

Študija primera: Kako vzpostaviti učinkovito in sodelovalno delo na daljavo

Živa Praprotnik in Rajko Glamočanin

United Cloud d.o.o. je najhitreje rastoče inovacijsko središče v regiji, v katerem razvijajo celovite izdelke za komunikacijska in medijska podjetja (EON TV (Telemach), NOVA portals, N1, Sport klub ...)

Pri aktiviranju 'mostly remote' dela in tudi regijskega povezovanja so imeli izzive s preveliko količino sestankov in (posledično) tudi slabšim sodelovanjem med različnimi timi (kljub agilni strukturi).

Živa Praprotnik (HR) in Rajko Glamočanin (roadmap specialist) bosta – vsak s svojega vidika – predstavila, kako so v United Cloudu z jasnejšo prioritizacijo, aktivacijo delovnih skupin za pregled in izvajanje dogovorjenih iniciativ ter agilnimi pristopi optimizirali načrtovanje, izvajanje in spremljanje projektov.

Posledično med drugim opažajo tudi povečan občutek pripadnosti, pogostejše prepoznavanje dosežkov med sodelavci ter vzpostavljeno kulturo podajanja povratnih informacij v vseh ekipah oz. regijah.

Živa Praprotnik je mentorica, coachinja in HR unicorn s 15 leti izkušenj v HR-u v mednarodnih in domačih podjetjih, tako start-up kot korporacijskih okoljih.

Z nekaj letnimi izkušnjami na področju celovitega upravljanja življenskega cikla različnih produktov in uspešnih lansiranj se je Rajko Glamočanin v zadnjih 5 letih še posebej specializiral na področju IT panoge.

Udeležba je brezplačna, prijava na dogodek pa je obvezna: https://bit.ly/Q-MeetUp-1

Organizator dogodka Quantifly, d.o.o. bo na dogodku naredil več posnetkov zaslona z namenom promocije dogodka oziroma poročanja o dogodku. Fotografiranje in snemanje bo potekalo skladno z veljavnim nacionalnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Uredbo (EU) 2016/679. Fotografije in posnetki dogodka bodo objavljeni na spletnih straneh Quantiflyja in družbenih omrežjih LinkedIn, Facebook, YouTube in Instagram.