Quantifly soorganizira brezplačno poletno šolo Pot do uspeha

V ekipi Quantifly bomo letos v sodelovanju z Rotaract klubom Ljubljana 25 organizirali 5-dnevno brezplačno poletno šolo Pot do uspeha. Dogodek, namenjen dijakom med 16. in 18. letom, bo potekal od 15. do 19. julija 2023 v prostorih podružnice Osnovne Šole Bovec na Soči.

Poletna šola bo dijakom in dijakinjam omogočila pridobitev uporabnih veščin in znanj, ki jih običajni šolski programi pogosto spregledajo. Med predavatelji bodo uspešni mladi podjetniki, medijske osebnosti in vrhunski športniki, ki so že v mladosti dosegli izjemne uspehe.

Program Pot do uspeha se osredotoča na široko paleto tem, vključno z mehkimi veščinami, osebnimi financami, kariernimi strategijami, vrednotami in motivacijo. Cilj je mladim ponuditi priložnost, da se usmerijo v osebni in poslovni razvoj – ne le v lokalnem, temveč tudi mednarodnem okolju.

Poletna šola je idealna za tiste, ki iščejo dodatne priložnosti za osebni in profesionalni razvoj ter želijo razširiti svoje obzorje na področju podjetništva, umetnosti in kariere.

Zainteresirani se lahko prijavite tukaj ali pa si pred tem preberete še več o projektu.