(Vabilo na dogodek) 4. Quantifly Meet-up: Organizacijska diagnostika kot orodje vodij za povečanje učinkovitosti ekip

Spremenjene razmere na trgu organizacije silijo v povečanje učinkovitosti ekip. Vodje so zato vse bolj pod pritiskom, da zagotovijo poslovne rezultate. Ti so odvisni od sposobnosti vodij, da optimalno razporedijo vloge med ljudi, posameznike motivirajo in opolnomočijo, da ustvarjajo čim večjo dodano vrednost ter zagotovijo učinkovito sodelovanje med njimi. 


Pri tem jim lahko pomaga orodje za organizacijsko diagnostiko Quantifly. 


Na tokratnem srečanju bomo podrobneje predstavili, kako lahko s pomočjo organizacijske diagnostike sprejemamo ustreznejše strateške ukrepe, ki vodijo k večji učinkovitosti ekip. Pogledali bomo nekaj zanimivih trendov, ki jih v organizacijah opažamo v zadnjih mesecih ter praktične primere izzivov, s katerimi se organizacije najpogosteje srečujejo.


Odgovorili bomo tudi na najpogostejša vprašanja, kdaj je podjetje sploh pripravljeno za izvedbo organizacijske diagnostike, kaj vse v podjetju je priporočeno predhodno urediti, da analiza doseže svoj namen, kakšen je celoten proces izvedbe analize in kako po končani analizi zagotoviti, da ta ni bila sama sebi namen in da dejansko pride do pozitivnih sprememb.


Pridružite se nam na četrtem online Quantifly Meet-upu, na katerem bosta z nami vodja analitikov Manca Jelenčič ter direktor podjetja Quantifly Luka Pregelj. ‍


Seveda bo na voljo tudi dovolj časa za odgovore na vaša vprašanja ter izmenjavo izkušenj in dobrih praks o tipičnih izzivih, s katerimi se vodje in kadrovniki spopadate pri strateških vprašanjih.

Udeležba je brezplačna, prijava pa obvezna.

Kdaj in kje?

4. Quantifly Meet-up bo v sredo, 24. maja, od 8.00 do 9.30, online (povezavo do srečanja dobite ob prijavi).

Udeležba je brezplačna, prijava na dogodek pa je obvezna.

Organizator dogodka Quantifly, d.o.o. bo na dogodku naredil več posnetkov zaslona z namenom promocije dogodka oziroma poročanja o dogodku. Fotografiranje in snemanje bo potekalo skladno z veljavnim nacionalnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Uredbo (EU) 2016/679. Fotografije in posnetki dogodka bodo objavljeni na spletnih straneh Quantiflyja in družbenih omrežjih LinkedIn, Facebook, YouTube in Instagram.