(Vabilo na dogodek) Okrogla miza - AI in evolucija delovnega okolja: priložnosti, izzivi in trendi

S prihodom umetne inteligence se obetajo velike spremembe, ki bodo bistveno vplivale na naše delo in delovno okolje.

Kako se lahko organizacije na to prilagodimo? Ali se zavedamo pravnih izzivov? Kako bomo vodje in organizacije pripravili zaposlene na tehnološko evolucijo delovnega mesta, ne da bi pri tem ogrozili produktivnost in zadovoljstvo?

Vse te neznanke lahko ustvarijo občutek negotovosti in zaskrbljenosti.

V sodelovanju s Kariera Slovenija zato organiziramo online srečanje, na katerem bomo skupaj z gosti raziskali makroekonomski vidik razvoja AI in priložnosti za praktične aplikacije AI v organizacijah

Pogledali bomo, kako bo AI vplival na delovna mesta, kaj to pomeni za razvoj veščin in kompetenc ter kaj so omejitve in tveganja, ki jih prinaša uporaba te tehnologije, s posebnim poudarkom na pravne vidike, kot sta varovanje podatkov in intelektualna lastnina.

Osredotočili se bomo tudi na to, kako lahko vodje in organizacije najbolje izkoristijo te spremembe in pripravijo svoje ekipe na novo dobo.

Kot gostje bodo sodelovali strokovnjaki s tega področja: Darko Butina, Andraž Bole, Lucia Jazbinšek, Alenka Potočnik in Žiga Perović. Dogodek bo moderiral Luka Pregelj.

Na dogodku bo seveda priložnost, da strokovnjakom postavite vprašanja tudi vi ter delite svoje izkušnje, razmišljanja in dobre prakse.


Kdaj in kje?

Pridružite se nam na dogodku v sredo, 5. julija, od 8.30 do 10.00, online (povezavo do srečanja dobite ob prijavi).

Udeležba je brezplačna, prijava na dogodek pa je obvezna.

Organizator dogodka Quantifly, d.o.o. bo na dogodku naredil več posnetkov zaslona z namenom promocije dogodka oziroma poročanja o dogodku. Fotografiranje in snemanje bo potekalo skladno z veljavnim nacionalnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Uredbo (EU) 2016/679. Fotografije in posnetki dogodka bodo objavljeni na spletnih straneh Quantiflyja in družbenih omrežjih LinkedIn, Facebook, YouTube in Instagram.